Ось-ось вже квітень незабаром.
Та в душу ллється гіркота,
що відчуття весни позбавить
ця карантинна пустота.
Та треба спілкуватись з нею.
Розсадник обійти біди.
Ізолюватись за потреби,
щоб зникли вірусу сліди.
Скажімо так: це ненадовго.
Та іспит буде непростий.
Планети виклик, безумовно,
повинні зрозуміти всі.
Скажімо так: все буде добре!
У пошуках цілющий шлях.
Якби ж то вчинки були мудрі,
бо по другому вже – ніяк.
Нав`ести якось треба лад !!!
Яких дослухатись порад???
28.03.2020