карантинник
covid19
я не можу сконцентруватись
19 дівок такі чепурні .
за якою тягнутись ?
риби мовчазні -
I like fish they silence like me .
я втрачаю увагу ,книгу не дочитавши ,
читаю іншу .
19 дівок 19 дівок
crazy spring
шалена весна
різноманіття квітів .
зупини мене на собі .
непотрібні квіти зростають на весні
непотрібні пісні співають на весні .
і я непотріб .
на важливому зупинити себе так важко ,
коли так швидко земля закрутилась .
день ,коли земля зупиниться ,я знайду тебе .
день ,коли русскіє зупиняться ,I will find you
день ,коли земля зупиниться , I will find you
nineteen girls going crazy me
nineteen girls going crazy me