інгаляції в народі завжди були ,значить вони нічого не придумали нового .
можна інгалювати часником .
іншими засобами .
я інгалюю зараз вином .
але ж там маленький ковпачок вологи туди .
в народі також є способи -інгалювати відвааром і паром картопляних очисток .
в дихальні шляхи може потрапляти грибок ,бактерії стафілококові ,
ну вірус то вже ...заїзжена платівка .
Людина може гнити від цього . Історію чув ,що жінка чахла . Приїхала в Дніпро ,зробила
тести ,то були стафілокові бактерії .І її відходили інгаляціями .
на жаль інгаляції розчаровують .
також як раз ,якщо дихаєте таким способом ,то ви змушуєте виробляти
кисень всередині себе ,а не користатись зовнішнім киснем. Таким чином також
буде вуглекислого газу в організмі прокачуватись .
Якщо хто чув ,що дихати киснем погано ,то це як раз чутка від цього
Фролова .Потрібен не тільки кисень , ай вуглекислий газ .
але все ж це розчарувало .