,,вихід відкритий ,вони самі залишаються в своєму пеклі ,,
тс,,Люцифер ,,
чтири кентаври кінця світу
на тому березі пасуть свої гриви ...
чтири кентаври кінця світу
жити приходиться тим ,хто не вмер .
чтири кентаври апокаліпсису світу
паслися на тому березі
один череп горів полум'ям пекла .
і лежали черепи і палали .
один ніс голод .
а інший ніс обжорство .
одна кентавридка спокусою убивала
одна була ледача і інша роботою убивала .
I just wanne die
по лікоть в крові і в гівні руки в кентавра ...