Вийшов вранці на поля,
Де шумлять старі степи -
Зустрічай сонце теплого дня,
І пізнавай нові світи.
Туман сірий навкруги
Простягнувся над землею,
А в озерах тихі береги,
Створюють свою алею.
Сонце визирає із-за лісу,
Вітер хмари собі жене.
Такій погоді собі я тішусь,
Таке пробуджує мене.
Ходжу замріяно в думках,
Що це все створено в для нас.
Сонце вище набирає мах,
Випромінює теплий аванс.
Видно, як все живе,
Веде свій рух початку,
А я веду одне -
Лишить про себе згадку.