Ти король! Одвічна тема,-
Папір на шаховім столі
Я серед білих? Чи між темних?
Я на твоїм твоїм крилі
Цяток не видко, місяць їх заховав у ріжок,
Щоб пісню вночі співати, відкрито, щоб без дужок,
Вільно вночі так вільно..
Думати і плисти
Квадратами, де на фоні
Світло мають нести
Обережно, повільно, тихо,
Ти король! На твоїй межі
Ходять ферзі і інші прохожі
Добираючись станції джі
Королева, мовчанням знаку
Йде до фраку, чи до Іраку???
Так важливо,- відкрити очі
Й перед кроком спинити мить
Поцілунком цієї ночі
Та, так швидко чомусь летить..
Невблаганний блакитний вечір
На папері слова....... Летить
Мій король, такі дивні речі
До ніг квітами впадуть.... Бринить
-хіба у шахів є струна?