СЛОВО
(проза)
Яку шалену силу має СЛОВО! Добре - дієвіше заспокійливих, зле - подібне отруті: "крапля" дарує моральну "інвалідність". Добре - сіє всередині квіти, зле - залишає по собі згарище. Добре - дарує відчуття волі, зле - в"язниці. Добре - солодше цукру, зле - гіркіше полину. Слово навіть здатне врятувати життя чи погубити його!
Тільки нам вирішувати: сіяти квіти чи залишати згарище в людських серцях. Тільки нам вирішувати, окриляти людину чи ув"язнювати. Тільки нам вирішувати, який післясмак залишить діалог.
СЛОВО ЗДАТНЕ НА БІЛЬШЕ!
15.10.2020
Автор: Світлана КРИЖАНОВСЬКА (МАЯРЧАК)