РоНіка - Бубонці, бубонці новорічні - музичне відео
муз.- Юрій Шульженко,
сл. -Тетяна Прозорова
Аранжування - Студія звукозапису "Фонограма" м.Київ - https://fonograma.net/
Вже рік старий нам не на часі,
Пролинув швидко віковий!
Давайте зустрічати разом
Цей надзвичайний Рік Новий!
Приспів:
Бубонці, бубонці новорічні
Дзень-дзелень –передзвони дзвенять,
Діточки́, діточки́ симпатичні
На ялинку веселі біжать.
Бубонці, бубонці новорічні
Дзень-дзелень –передзвони дзвенять,
Зірочками гірлянди магічно
Мерехтять, мерехтять, мерехтять!
Ах, ці щасливі дні канікул,
В криштальнім сяйві у Різдві!
Зима насипала нам снігу
І мрій сніжиночки нові!
Бубонці, бубонці новорічні
З побажанннями радість несуть,
Візерунки на вікнах космічні
У мереживі сніжнім цвітуть!
Бубонці, бубонці новорічні
Дзень-дзелень, передзвони дзвенять
Зірочками гірлянди магічно
Мерехтять, мерехтять, мерехтять!
3. Ялинка тішить нас вогнями,
І Новорічко в залі цім
Танцює класно так із нами
І апельсиночка в руці!
Бубонці, бубонці новорічні
Побажань сніговій-маскарад,
Щоб здійснилися мрії величні,
Щоб щасливий бринів зорепад!
Бубонці, бубонці новорічні
Дзень-дзелень, передзвони дзвенять
Зірочками гірлянди магічно
Мерехтять, мерехтять, мерехтять!
4.Вже рік старий нам не на часі,
Пролинув швидко віковий!
Давайте зустрічати разом,
Щоб був щасливиим Рік Новий!
Бубонці, бубонці новорічні
Дзень-дзелень –передзвони дзвенять,
Діточки́, діточки́ симпатичні
На ялинку веселі біжать.
Бубонці, бубонці новорічні
Дзень-дзелень – передзвони дзвенять,
Зірочками гірлянди магічно
Мерехтять, мерехтять, мерехтять!