« Першою колонкою...
екстрено... »
Сьогодні
Як не печалять нас новини,
а сонце все одно зійде
як міф... як сьомі роковини...
Майдан вирує і гуде!
Ще може не одна лавина
на наші хати упаде,
але не буде Україна
рабом ніколи і ніде.
Коли Московії сатрапи
відкинуть і копита, й лапи,
протремо очі, що спимо...
спаде полуда і ярмо...
«про'рали родіну» кацапи,
а ми своєї не дамо.