Як я був молодий,
Красивий і стрункий....
Це було в дев'яності
Мій голос був дзвінкий...
Любив я розважатись,
Гуляти цілу ніч....
І голосно кричати
Guns n Roses бек оф біч....
Але тепер.....
Але тепер.....
Я - старий пердун
Тупий пенсіонер
Бабка не дає
Краще б я помер....
Я - старий пердун
Тупий пенсіонер...
Прутень не стоїть
Краще б я помер.....
Але в мене є онуки....
Всі вони - погані су*и...
Кажуть - дідо, дай на пиво....
Так і заведуть в могилу...
Я - старий пердун
Тупий пенсіонер
Бабка не дає
Краще б я помер....
Я - старий пердун
Тупий пенсіонер...
Прутень не стоїть
Краще б я помер....
Але всі мені в трамваї
Місце оступають....
Кажуть - сядьте дідо...
Я їх посилаю..!!!!
Бо......
Я - старий пердун
Тупий пенсіонер
Бабка не дає
Краще б я помер....
Я - старий пердун
Тупий пенсіонер...
Прутень не стоїть
Краще б я помер.....
І не треба мені пенсії
У своїх дев'яносто
Я просто хочу вмерти
Я відслужив по ГОСТу....
Залізти в домовину,
Кістки свої покласти....
Горілку, хліб і сало взяти..
Аби не пропасти.......