Дні ,коли люди стануть розмовляти з деревами . По суті усе є електричними сигналами . То ж і древа мають в собі біоелектрику .Колись буде конструктор ,що введе в дерева штекери і приєднає до планшету ,ноуту і конвертує ті сигнали в мову - в слова через програму опізнавання сигналів .
Науково - фантастична повість Лісова пісня або час ,коли люди зможуть розмовляти з деревами . ( Древами) в основі повісті вчена , що навчилась конвертувати біоелектричні сигнали дерев і створила програму перекладач цих сигналів дерев у слова людей . Вона вштрикувала електроди в древа і балакала з ними .