Рідна Батьківщина наша Україна
Славою повита й милістю Творця.
Ти – кохана, люба, любляча – єдина,
Ти – на віки вічні в синівських серцях.
Приспів:
Господу слава, слава Україні!
Слава вічна героям її!
Браття, любімося, будьмо єдині:
І наш ворог загине в борні.
Мати милосердна – рідна Україна,
Від краю до краю в садах, в пшеницях.
Хай піснями лине мова солов’їна
І нашої волі синьо-жовтий стяг.
Приспів.
Гори і рівнини, моря і низини,
Села мальовничі і твої міста,
Люди добрі щирі, твоєї родини
Хай живуть щасливо на вічні літа!
Галина Яхневич