« Все хорошо,
прєкрасная маркізо...»
Панегірик
У паніці сусіди наші.
«Все хорошо», та ніби
запахло смаленим на Раші –
з усіх боків – таліби.
Не вистачає України,
її живого м’яса,
аби спинити бабуїнів
на перехресті часу.
Щоб захистити від навали
яранги, юрти, шатра
і не віддати, що украли
у меншенького брата.
Горить на злодієві шапка,
і кепка на Росії,
і тюбетейка Мономаха –
намісника Батия.
Все хорошо, але погано...
не вистачає раю,
коли уся тюрма палає
і від Аляски до Афгану
московія не має краю,
та є ще отамани.