Друзі вітаю всіх вас з Новим Роком і Різдвом і Водохрещем бажаю вам міцного здоров’я ніколи не хворіти, а ще багато натхнення і терпіння і витримки і ще вірити в Україну та її нарід…
Дякую що ви є, що ви тут як одна родина, дякую що продовжуєте невтомлено творити в серці, в душі, у віршах, у думках ту Велику, Соборну, Незалежну Україну, про яку лише мріяли наші митці герої у далекому минулому, коли червоні орди їх позбавили, спочатку рідної землі, домівки а потім і життя. Ще раз зі всіма вас гаряче вітаю Святами і обнімаю… Слава Україні!