rasmus любовальниця часто злизуєш ти
куплет
ти любуєш цвєти
але не мене
арія дівчини
ти любуєш пк ігри ,але не мене .
ти любуєш плойку ,але не мене
любовальниця
любовальниця
ти часто закохуєшся
часто змінюєш часто коханців
так часто кохаєш
залюбовуєш ти
так часто змінюєш коханців, а вони під копірку одні і ті самі
любовальниця ти и-и
любуєш любчиків
чи справжня твоя любов
якщо ти часто так змінюєш мотив
і під струнку
під струни серця натщесерце -ее-
любуєш ти
2 куплет часто злизуєш масло з хлібу
полювання на натхнення
часто злизуєш ти вершки
ти неабихни
часто злизуєш ти масло з хлібу
часто злизуєш ти
часто злизуєш ти
часто любуєш часто любуєш
ти залюбуєш -ти залоскочеш
мммммм мммм
ти залоскочеш
ти залюбуєш
часто злизуєш ти вершки
часто злизуєш ти масло з хлібу
ти неабихни
ти любовальниця
часто любуєш
ти не цілуєш
мммммм мммм
куплет 2 а тобто 3
ти мене надихни
ти мене надихни -иии
натхнення твоє
запах твій
йо смел
ти мене надихни
ти залюбуй
часто злизуєш ти вершки
ти мене надихни
ти мене надихни
ти неабихни
ти любовальниця
часто злизуєш ти масло з хлібу
ти мене надихни
куплет тріа (4тесера )
ти любуєш цвєти
але не мене
ти мене надихни
ти любуєш цвіти
але не мене
ти любуєш цвєти
ти любуєш кішок
але не мене
а я любую пк ігри ,але не тебе ...
ти мене надихни
ти неабихни
примітки
lubovalnitsia - ta khto chasto zakohuetsia
ploika - pristavka