льодарі сіті я нікому не вірю (Ехладья- аладья)
Хроніки війни "23 лютого "
точніше з ночі 23 на ранок 24 по
28 фебраря - лютого . У нас достатньо тихо .
Але вранці 25 чи 26 була вибухова хвиля на
вікна двічі .Тихо .
28 02.2022.( під Бі-2" I do not belive")
Ехладья- аладья чоловіки і жонки
Ладья б'є короля ,якщо ...
Льодарі - сіті відкриває двері для новоприбулих звірів
( примітки Льодарі грецька мова - лев льодарі ;
ехладья - груші грецькою )
ехладья аладья чоловіки і кобіти
Ладья б'є короля , якщо короля не любить
королева ( балу)
Льодарі - сіті відкриває двері для новоприбулих звірів
I do not trust eny one
"Я нікому не вірю "
Чи відкривати двері тим ,
кому не вірю ?..
Мій коханий ворог - кавопір .
Ти п'єш каву щодня ...
I do not trust eny one
Я нікому не вірю
Хижі птиці полюють на на звірів .
Ехладья - аладья Аладін - дінь - дінь
кому мені вірити ?
Elf ( до речі ельф по нім це 11) Dominik de ukraine autor
примітки аладья -рос .перепічки
10 -54 -11 17 01.03.2022
Хроніки війни. Гуляв з собакою малюком Люком . І біля мусорки як в одному напрямку
бабахнуло.
І там чоловік мусор виносив і я чули вибух . А в іншій стороні - сигналізація чутлива
сработала.
Це було в стороні ,,8 кварталу,,
світлина з інету