Yesterday
All my troubles seemed so far away
Now it looks as though they're here to stay
Oh, I believe in yesterday
Suddenly
I'm not half the man I used to be
There's a shadow hanging over me
Oh, yesterday came suddenly
Why she had to go, I don't know
She wouldn't say
I said something wrong
Now I long for yesterday
Yesterday
Love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh, I believe in yesterday
Why she had to go…
ПРОШЛОЕ
Прошлое…
Позабыто и заброшено.
Только вот оно опять со мной —
ко мне вернулось прошлое.
Горше ли
от того, что я не тот, что был…
Тень нависла надо мной —
вчера пришло внезапно прошлое.
Зачем она ушла,
обронив в дверях: «Пора»?
Что я сказал ей зря?
Я тоскую по вчера.
Прошлое…
Мы легко играли в пошлое.
И теперь куда мне скрыться от стыда —
я верю в прошлое…
Зачем она ушла…