як захочеш — я зникну як тінь, наче мене й не існувало. я тебе визнала своїм нареченим, я сформулювала до тебе багатогранний підхід. тільки не сварися, будь ласочка. я всього на всього руде дівчисько, що їсть з твоїх долонь. я можу спати в холодному кутку, щоб ти не прокидався, бо зранку робота. я можу стати тобі другом і не бути на заваді у твоїх стосунках з іншими. я тобі пробачу зради, що ріжуть мене. і колись я благала тебе повернутись, але зараз ми йдемо параллельно, як чужі незнайомці, що посміхаються один одному, йдучи кожен своєю дорогою.