Бернувши шапку хвацько на два боки,
Пішовши з двох воюючих сторін,
І почекавши тихо без мороки,
Вже до сильніших знов приходить він.
Він лицемірний клоун корпорацій,
А прізвище його Великий Мак,
Веде себе мов добрий Боніфацій,
І рекламує "пречудовий смак".
Аж дочекавшись поки стане видно,
Хто переможе в цій страшні війні,
Тоді так хвацько, браво і привітно
Відкрили заклади народові-свині.
А ви дурні несіть їм свої гроші,
І стійте черги, як у мавзолей,
На бургери моліться "прехороші"
Від тих, що вас не мають за людей.
Від тих, які лиш мислять меркантильно
І вигода для них перед усім.
Ганьба тобі, народе, впалий сильно,
Що шлунок вибрав принципом своїм!