Популярна пісня «Ялинка» українською мовою у виконанні ансамблю Театру-студії «Бард», Київ, Україна. Художній керівник Володимир Мацуцький з надією, що в ці важки часи пісня принесе радість і святковий настрій тим, кому зараз гірше всіх.
У лісі народилася,
У лісі і зросла.
Завжди струнка Ялинонька
Зеленою була.
Співала завірюха їй:
«Ялинонько, бай-бай»
Вкладався снігом Сніговій,
Вкривав зелений гай.
Там заєць із зайчатами
Під гілками стрибав,
Тоді як вовк, голодний вовк
У полі десь гасав.
Під Новий рік Морозко-дід
Прийшов в казковий діс,
Зрубав красу-ялиноньку
І дітворі поніс.
І ось в вбранні святковому
На радощі дітей
Ялинкою казковою
До нас вона іде.
Ссылка на видео:
https://youtu.be/rAbXfESCGoU