«Обдурити серце таке, яке в Ліни Костенко, —
це обдурити себе самого...» (І.Ш.,15.2.2011.)
Я міг би і нічого не написати про Ліну Костенко: мене вже
багато раз могли б убити, не встигнув би написати.
Наприклад, одне лиш. Якби я не послухавсь друзів і серця
внутрішнього в 1990 році і озвучив ідею створення над
парламентом України і частково над президентом Спільноти
старійшин з усіма правами згідно традиціям висотних народів —
не зміг би написати і надрукувати моїх з Матір’ю Божою 18 книг.
Слухайтесь Задуму Бога про майбуття найвище України!
Осипались політики-дітки перед духовним провідником-
унікумом Ліною Костенко,— всі,— бо вона — від Бога: покликана.
Пам’ятаймо і діймо внутрішньо: президенти формальні,
телеканали України і світу, єдина пітьма — не вийдуть з кризи,
нищать народ, отруюють, знелюднюють. Хто діє? Диявол.
Але
єдиний , хто повертає нам долю бути самими собою, такими,
якими ми є насправді — радісними й позитивно творчими, Він діє
зсередини, з внутрішнього серця — Ісус Христос, Спаситель!
Тому президенти і телеканали є слугами диявола і стали
рівно тим, чим нині є: убивцями душ і тіл.
Вони, які дрижать, горе-
«політики», бо від Христа поклик — Ліна Костенко! Нема, хто б
сказав, що в нього є така небесна мудрість й, головне,
всеохоплюючий земний досвід... таке обрання.
Ліна Костенко: «Нас витісняють в негативну зону, а ми
— утверджуймо життєво позитивну, творчою потугою,
радісністю».
Україно, послухайсь Христа і його Костенко Ліну. Відмивання
серця, яке заболочене, чим Львів визнав себе першим із міст, «в
голові щасливих», — це початок. Нема в людях християнського
серця!
Жахаються геть всі: нема виховання...
Звідки взятись?
Про мене всі бояться і пискнути.
15.2.2011.
"Бог і Україна" - це наш народ живе так,
а інші балаболять.
Хіба народна любов вище від Любові Христової?
Було б богослів*я - не дурилися б філософіями.