Нервовий час і кожному непросто,
Не розрізнить де ворог, а де друг.
Та ти живи собі спокійно,
А всіх пошли туди... На йух!
Крокуй упевнено та гідно:
Як недоречності навкруг,
Не метушись, забудь про те
І посилай усе на юх!
Та не втрачай авторитету,
Не оминай своїх заслуг,
Як хтось тебе не поважає,
То ясно - що його на йух...
Іще не треба тушуватись,
Якщо навколо в бід ланцюг
Так можна діяти зазвичай -
Усе оте відправ на юх!
Також не треба лізти в пляшку
Та лаятись - чи ворог там, чи друг -
Коли не видно й крихти сенсу
Тоді є тільки шлях на юх...
Висловлюйся завжди цензурно,
Не полишай культурний круг -
А автора, літературно,
Пошли, як й тих усіх, на йух…
(з російської) 24/1/2023