Боєць дивився ворогам у вічі
І стільки було в погляді зневаги...
У запорожців, в давнину на Січі,
Теж було вдосталь гідності, відваги.
Дивилась смерть кацапськими очима,
Він розумів, життя обірвуть кулі
І до років, що в нього за плечима,
Нових уже не накують зозулі.
Пощади не просив, тримався гідно,
Страху в очах не було навіть тіні.
Він захищав родину, землю рідну,
Промовив гордо: «Слава Україні!»
Оскаженілий ворог від безсилля
Впритул стріляв в беззбройного від люті.
Черговий злочин прояву насилля
І руССкій мір в своїй звіриній суті!
Дивись народе! Пам’ятайте люди!
Герой, який поліг на Полі Слави!
Про нього пам’ять вічно жити буде,
Звання Героя буде від держави.
07. 03. 2023 р.
На його подвиг неможливо було не відгукнутись! Ось справжній герой, який заслуговує на найвищу відзнаку, а не яка шушара-шалава... Треба на сайті гарата створити петицію, а то буде як з Журавлем...