Україна, жінка, весна - усіх вас єднає перемога свята.
А Україна бореться. А жінка молиться. А весна наступає, темряву
і холод долає. А Господь усіх благословляє.
Через ЖІНКУ у світ цей СПАСІННЯ прийшло. Сказала вона
Богові " Так" і життя як дар любові прийняла і Богові життя те
віддала. Бо це все Боже і негоже життям не дорожити. Треба лиш
в любові жити і наповниться тоді життя цінністю, змістом, ЖИТТЯМ.
Повнота життя дає людині яскраві відчуття. Є радості митті і години
страждання. А ще, жінка розділяє страждання Христа, бо в муках
народжує нове життя. Та радіє і втішається коли на світ дитятко
з"являється.
І мир твій, Господи, жінка прийняла, бо треба зберегти і
врятувати ЖИТТЯ. Загибає світ від зла. Люттю наповнив нас сатана.
Христе, за тобою йдуть мироносиці жінки, співстраждають
із тобою. Йдуть упокорені, з миром та горе-війною, яка синів у них
забрала, те, що найцінніше мати мала. Жінка вірність Богу
береже, на Голгофу за Сином іде, туди, де звершується спасіння.
І буде, буде ВОСКРЕСІННЯ.