Ні, рідними чужі не стануть землі
Ти, українцю, це запам'ятай,
Бо там комфортно тільки власним зернам,
Хоч правда ця гірка, але свята.
Отож, не поспішай втікати, друже,
Коли землі дочка ти, а чи син,
І доля України небайдужа,
Бо в чужині нема тої краси,
Котра так душу може ізцілити
Після погромів дикої орди
І серденько любов'ю запалити,
І від розчарувань уберегти.
Не поспішай втікати!
29.07.2023
Ганна Верес Демиденко.