..ріже вухо..ріже слух мова окупанта..
..як би хто не цокотів..віддає мутантом..
..наче схожий на людину..руки..ноги..очі..
..а як скаже по-кацапські..хоч йди за світочі..
..ну чому така бідося з цими "язиками"..
..нас по морді..в душу плюнуть..а ми як барани..
..нас винищують..ганьблять..ріжуть по живому..
..а ми знов жуєм "язик"..замість вчити мову ..
..і в дітей тих..наче фарш.."язик" запихнули..
..цокотять та стрекотять наче жаби в мулі..
..то для тих на болотах "язик" найрідніший..
..а нам мова солов'їна завжди наймиліша..
..колискові бабусині гріють душу й нині..
..як згадаєш перші роки.."мурахи по спині"..
.. сльози нишком набіжать..все давно минуло..
..що ж ви плюнули на мову.."язиком" злизнули..