730/456/158 СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ЛЮД МЕНІ НЕ ВІРИТЬ
730/456/158
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
МАЙБУТЬ ВКРАЇНИ
–
У РУКАХ ОТЦЯ!
Майбутність України не залежатиме від держав у Світі.
Прийдешність України й не залежить від людей Планети.
Пишу Я Істину Святу Землі у Ріднім Львові – Божім Місті!
Я Вношу зміни у Письмо й Описую Правдиві лиш моменти…
Тож майбуття Вкраїни й Всесвіту – в Моїх Руках, й Небесного Отця!
Моліться, діти, й вірте у Святі Слова, щоб не поглинула вас тьма…
ЛЮД МЕНІ НЕ ВІРИТЬ!
Люд у більшості не встане на коліна перед Ласкою Моєю!
Люд не вірує, що вже Зійшов на Землю Дух Святий-Людина Бог!
Люди дбають про свою кишеню та живуть у більшості з брехнею…
Люд Мені тоді повірить, як Зійду небавом Я на Трон Володаря,
Всесвіт – Власність Нашої Святої Трійці-Бога-Владаря Царя!
Нашої – Я, Андрій Рогуля Дух Святий-Володар Світу й Мій народ вкраїнський!
Дух Святий-Людина Бог, Божий Край, Своєму Домі, Моїх Руках, Небесного Отця, Я, Пишу, Вношу, Описую, Зійде Син, Зійшов, Зійду, Моєю, Мені, Трон Володаря – це Бог Отець, Бог Син Ісус Христос і Дух Святий-Людина Бог Андрій Рогуля!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
09.11.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)