СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПИСЬМО ДИТИНИ – МИКОЛАЮ. НАПИШУ Я ПИСЬМО МИКОЛАЮ
730/456/159
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ПИСЬМО ДИТИНИ
–
МИКОЛАЮ.
Письмо дитини Миколаю – у сльозах,
Війна московії забрала тата й маму,
Й дитя благає смерті путіну, й росії, –
О, Господи, Довір порядок на Землі Месії…
НАПИШУ Я ПИСЬМО
МИКОЛАЮ
Напишу я письмо Миколаю,
Хай подарить Вкраїні Він мир,
Подарунок лиш цей я прохаю,
Бо російське пуйло – їхній чмир.
Нехай батько приїде живий,
У письмі я благаю Святого.
Без батьків – дуже важко живим.
Незліченно народу в нас – злого.
Напишу я письмо Миколаю,
Щоб Дарив лишень Світу Любов.
Я дарунок Землі замовляю,
Щоб не лилась невинна в нас кров.
Нехай згине московська орда,
Бо від неї у Світі – біда...
Святого Миколая в Божій Україні – Дев’ятнадцятого грудня!
Господи, Месії – Бог Отець, Бог Син Ісус Христос і Дух Святий-Людина Бог Андрій Рогуля!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.11.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)