Прокинулась Тетянка,
На себе подивилась:
На носику веснянка
У дзеркалі з’явилась.
Така весела плямка -
Усміхнено жовтіє.
Нахнюпилась Тетянка,
Цей жарт не розуміє.
Що трапилось, маленька?
Чому засумувала?
Це сонечко раненько
Тебе поцілувало.
серпень 2009