Солодкий гріх ТИ...в ангельській подобі,
А Я ,як хворий, підкоряюся хворобі.
Я не шукаю ватномарлевої маски,
Не бачу сенсу уникати казки...
Пройняла всю мене і я палаю...
Уже й людей на вулицях не помічаю...
Адреналіну доза і я в трансі
Може й не буде вже такого шансу...
Радію, посміхаюся, літаю...
Приплив енергії по венах відчуваю....