Весна
Заспівали зорі
На небеснім полі,
Завели таночок
У яскравім колі.
Пишногрудий вітер
На хмарі дрімає,
Довго він не всидить,
Бо часу не має.
Відпочине трішки,
Пошумить між хмари.
Полетить на землю
З грозами й дощами.
Затремтіло небо,
Знялось блискавками.
Полились рясні дощі
Полями й лісами.
Напилися до схочу
Озера і річки.
Заспівали солов'ї,
Горобці, синички.
Засвітило ясне сонце,
Та таке тепленьке.
Обіймає нашу землю,
Як рідная ненька.
От прийшла до нас весна
У зелених шатах.
Дуже весело усім
Весну зустрічати.
Nadin