* Я плакати не буду вже мабуть
* І більше вже мабуть не засміюся
* Мене уже не має ти забудь
* На світло більше вже не повернуся
*
* Я зупинивсь на стежці що вела
* До Бога бо не має більше сили
* Йому хотів сказати ..забув слова
* Мене забути люди їх просили
*
* Що далі буде ..ні не знаю я
* Піднятися з колін чи повернутись
* Можливо це дорога не моя
* А я ж хотів до світла доторкнутись
*
* Побачити тепло, тепло світів
* Високо над будинками літати
* Цього маленьким я у снах хотів
* А зараз в снах я мушу просто спати
*
* Далеко зорі, небо, небеса
* Я бачу їх та мені не дістати
* Я відчуваю там якась краса
* Треба піти на стежку знову встати
*
* Холодний вітер холодно мені
* Нема кому мене уже зігріти
* Земля палає світ уже в війні
* Я до останнього разом маю горіти