...
Ну ось нарешті
настав цей день
чудовий .
Такий цікавий і
різнокольоровий.
Це день
дівчат ,жінок і
матерів.
Тож привітати
усіх я зараз би
хотів .
З Міжнародним
днем жіночим я
тебе вітаю .
І всього
найкращого
щиро побажаю.
Образи підуть
нехай десь
далеко .
І діток багато
принесе лелека.
Будинок на
березі моря
бажаю .
Слухай далі,бо
моїм побажанням
нема нині краю .
Кішені
грошей,щоб
повні були.
І діти на радість
тобі лиш росли .
Щоб сонце
світило завжди
лиш на тебе .
Й в житті
обминали тебе
всі проблеми .
І щастя бажаю
тобі ще багато .
Нехай у житті
щодень буде
свято .
Бажаю кохати й
коханою бути .
Бажаю хороші
слова тільки
чути .
Насправді
БАЖАЮ нема нині
краю .
Тож без слів
зайвих я тебе
ВІТАЮ !