1)НЕ БУЛО ТАКОГО ДНЯ ЩОБ Я НЕ ДУМАЛА ПРО ТЕБЕ
СЛЬОЗИ ІНОДІ ТЕКЛИ ПО ЩОКАМ
ЗДАВАЛОСЯ ,ЩО МИ З ТОБОЮ РАЗОМ НАЗАВЖДИ
ТА ВСЕ БІЛЬШЕ ОДИН ОДНОГО ВТРАЧАЛИ
ПРИСПІВ
ДЕНЬ - В ЯКОМУ ТЕБЕ НЕМА
НІЧ - ЗАЛИШИЛАСЯ Я ОДНА
ДУМАТИ , ЖИТИ БЕЗ ТЕБЕ
НЕ МОЖУ ПРОШУ ВЕРНИСЬ
ЛЮБЛЮ Я ТЕБЕ
2)ЗАЛИШИТИ ДНІ БЕЗ ЗМІН
БУТИ ДАЛЕКО ТА ВОДНОЧАС БЛИЗЬКО
ЗМИРИТИСЬ , З ТИМ ,ЩО ВСЕ МИНЕ,
А НАСПРАВДІ НАМАГАТИСЬ ЗАБУТИ ТЕБЕ
ТА ВСЕ БІЛЬШЕ БУТИ РАЗОМ
ПРИСПІВ
3)КРОК ЗА КРОКОМ ДО МРІЇ ЙТИ
ЗАЛИШАТИСЯ БЕЗ ТЕБЕ І НЕ ПОМІТИТИ ТОГО
ЯК СТАЛИ МИ ДАЛЕКІ,ЯК НАВІТТЬ УЖЕ
НЕ ДРУЗІ МИ А ПРОСТО НЕЗНАЙОМІ ЛЮДИ
І ЗАБУТИ, ЩО МИ БУЛИ З ТОБОЮ РАЗОМ
ПРИСПІВ
4)РАЗОМ БУТИ НЕ ЗМОГЛИ
МИ НАВІТЬ УЖЕ НЕ ДРУЗІ
КОЛИСЬ З ТОБОЮ СВАРИТИСЬ МИ МОГЛИ
ТА ОДРАЗУ МИРИЛИСЬ
А ТЕПЕР МИ РОЗІЙШЛИСЬ
ТА РОЗЇХАЛИСЬ НА РІЗНІ КРАЇ СВІТУ
ПРИСПІВ