Вві сні..
Я опинився, мов в чарівнім сні...
Лечу..
На крилах мрії, тих, що ти дала мені.
Твої карії очі, наче зорі уночі
Ніжно мерехтять.
Твої лагідні руки, серця музики звуки
Мене полонять..
ПРИСПІВ:
Душа злітає у небо безкрає,
Сонце в долонях мене зігріває.
Гіркості миті навіки розбиті,
Коли Ти є поруч зі мною в цім світі...
Тебе..
Одну лиш всюди бачу я тебе.
Ніде.
Біда ніде й ніколи нас з тобою не знайде.
Твоя усмішка щира враз мене покорила
І навчила кохать..
Твої янгольські губи ніжно й палко усюди
Буду я цілувать...
ПРИСПІВ: