Життя – це війна,
Всі спроби втечі марні.
Куди не тікай –
Тебе біль завжди знайде.
Але ти маєш вихід!
Ти бачиш людей,
Але людей немає…
Ти сам по собі –
Ніхто тебе не знає.
А де ж він, де той вихід!
Приспів:
Давай, давай борись,
Руйнуй усі системи!!
Бийся,терпи, міцній,
Ламай навкруг всі стіни!!
Встань з колін,
Підійми свою стомлену голову!
І зустрінь
Без страху війну всіх проти всіх!!!
Життя – це війна,
Простих шляхів немає.
Пірнуть в забуття –
Невже, це - все, що знаєм(о)?!
А вихід є, він поруч!
Стискаєш кулак,
Напружуєш всі м'язи.
І в бій навмання
За особисте щастя!
Приспів:
Життя знецінене…
Любов – лиш секс,
Мораль десь згинула.
За що боротись?!
Де сенс!?
Святе пригнічено!
Потускніли, знебарвились сни!
Та полум'я віри безсмертної
Ми розпалим з малої іскри!!!