Зірка з небес в моїх руках,
Тобі, лиш тобі її подарую.
Щастя в очах, сльози в думках,
Дивлюсь я на тебе і в небо злітаю…
Ти бачиш, ти хочеш її, обіймаєш,
Боїшся дихнути, тремтиш, завмираєш,
Чуєш лиш серця невтомні удари,
Немає нікого, ви вдвох в вашім раю…
Приспів:
Геть
Від проблем, від метушні…
Є
Тільки ти і я. Одні…
Тиша і ніч. Ти поруч лежиш.
Рука у руці – мить прекрасна і світла.
І ,певна річ, здається, що спиш,
Та сон цей реальний, і серце розквітло!
Хочеш, щоб мить ця подовше тривала,
П*янила свідомість, тепло дарувала.
В очах її сильне, нестримне бажання..
Забудь все на світі, відкинь всі вагання!