Я люблю тебе, ти знаєш, та весь час це забуваєш,
Нові ролі приміряєш, знов отримуєш, втрачаєш.
Мої марні сподівання на прихильність і підтримку.
Ти вже стратив всі бажання мати мене поруч взимку...
Щоб кохала і чекала, завжди щоб була з тобою,
З вечора до ранку дбала, зігрівала лиш любов'ю.
В мені жевріла надія, що я зможу подолати.
Та, на жаль, вже зникла мрія всі бар'єри зруйнувати.
Тож лишається бажання знати, що за кілометри
Прокидаєшся ти зранку з кимось в теплому наметі...