Небо сталеве свинцевий тягар Несе по безкрайнім просторі... Приймають на себе негоди удар Величні, прадавнії гори... Помалу згасає осіння пожежа Яскравого жару листків... Річки застигають в безгучності тихо, Мов шепіт відлуння віків... Листочок червоний вогнем мерехтів Самотньо в вечірньому лісі... Холодного вітру бездушний порив Раптово урвав його пісню...
ID: 296611 Рубрика: Поезія, Пейзажна лірика дата надходження: 28.11.2011 22:08:22 © дата внесення змiн: 28.11.2011 22:10:40 автор: Alex Hele
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie