Немов з високою горою
Боротьба у кожного своя,
Та коли пес гавкає –
Немає сенсу гавкати на пса,
Бо трансформація свідомості життя:
Історичного й логічного єднання,
Втілення абстрактного в конкретне,
Поглинання мислення буттям,
Усвідомлення мізерності величного
Й в реальному і сущому духовного,
Формування самоусвідомлення безцінного,
Що кожному дано сповна.
-Твоя проблема, проблема не моя!
Та по суті ноша в кожного одна,
Як разом – не така вона вже і важка.