З новим роком усіх і початком весни,
Навіть так хай все буде незвично,
Це минуло спогади це минулого сни,
Щось без радощів якось скептично.
Привітання зі святом – почалася весна,
Вже сьогодні, не знали навіщо і знати,
Я отримав учора не чужого листа,
Хтось з в’язниці зумів написати.
Не тримаю в руках подарунків, нема,
Вас ніхто не вітає, зажурене свято,
Наче тепло уже та в свідомість зима,
Сам на себе я знов подивлюсь винувато.
Я не вірив що ми без коріння вода,
Ластівки прилітали замерзали у стріху,
Стало весело всім і батьків не шкода,
Розкидали зерно проростати до снігу.
Запізнилися, вітром дорогу мете,
Я стою - випадковостей не буває,
Бо зимою ще з квітів ніхто не цвіте,
Хто й для чого минуле народу міняє.
Відірвати й садити з землі у пісок,
Ми йшли всесвітом храму де зорі,
Зараз в небі літає непотрібний листок,
Серце плаче самотньо, вони дуже хворі.
З новим роком усіх і початком весни,
День іде, потім місяць і рік і століття,
Я не буду боятися, кожен стане ясним,
Завтра душі свободою наші засвітять.
21.03.2012
ще триста років тому ми зустрічали весну і новий рік 21-22 березня, поки нам не фальсифікували історію вигадавщи і нав'язавши брехню...
народ який не знає минулого і святкує чужі свята - не має майбутнього
по порах року - так, новий рік з Ярила (20-21 березня, рівнодення).
я ж більш схильний по сонцю - з Коляди (Сонцеворот 22 грудня), коли дні поч. довшати, а ночі коротшати.
КРІПАКОС відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
по троху правда відновлюється, люди ціккавляться, хочуть знати хто вони і звідки