Прозорий ранок заглядає у вікно
Я дякую Богу за новий день
За світло в душі і за тепло,
За спокій і затишок наших сердець.
Усім хто оберігає нас безперестанку,
Хто кожного разу, щоднини, щоранку
Працює на благо й рятує людей,
Хто вірить у правду, в кого сотні ідей
Мрій і планів ще на світанку,
Хто ловить миті ясного ранку
Сьогодні йшов дощ
Усю ніч моросило
Чи то так із неба
Рясно полило?!
Я краплі дощу на долоні ловила
І миру й добра у Бога просила.