Залиш мене, прошу тебе, залиш,
І дай я впущу волю в свої груди.
Вдихну на повну, присмак самоти,
Коли тебе вже біля мене більш не буде...
Я не хотіла, мріючи жила,
Необережно серденько розбила..
Нашу любов не зберегла,
Сама ж невміло щастя я зронила.
Прости мене, залиш мене одну.
Не знаю я чого насправді хочу.
Я розлюбила, і ще не одну
сльозу втиратиму, у сонні роси...