Я не знаю, що зараз діється зі мною,
Серце переповняють дивні почуття,
Так хотілося залишитись з тобою –
Спогадам зараз ніяк не настане кінця.
Хотілось мовчки стояти
Потонути в погляді твоїм.
Та тільки час не зумів зачекати,
Кудись зовсім швидко він пролетів.
Зараз подумки до тебе я лину
З болем згадую те, що було.
Чому ж так мало часу
Нам з тобою було відведено?
Та цього стало, щоб в тебе закохалась.
І знову я сама не своя,
Що зі мною? Я не розумію.
Такою раніше я не була.
Кохання серце моє заполонило,
Кохання з розуму мене звело.
Кохання життя моє змінило,
А ти – найкраще, що в житті моїм було.
Я ніколи тебе не забуду.
В пам'яті навічно вкарбувалось твоє ім'я .
Жити лише тими чудовими спогадами буду.
Назавжди залишусь лише твоя.
15.01.2010.