Рекламні барди поражають мозок своєю креатівністью і талановітістью своїх слоганів текстів, котрі на нас дивляться зі столбів, маршруток, телевізорів, газет та бігбордів.
Шалено вболіваю-потім хочу чаю
з бігбордів Comfy
Шалено вболіваю, а потім хочу пива
Я чайник не вмикаю, чай пити не красиво
Заливши Оболоні в живіт бокалів двадцять
Можна на танцполі брейкдансом заніматись
І запах Акс ефекту дівчонок знову манить
Ідуть вони в тенета, як їожик у тумані
Із Палмолів закрившись в душі або ванні
Ти Снікерс з Марсом в парі в желудке сочітаєш
Летять по небу Тампакс під звуки Боні Нему
На пачці носиш Памперс Олвейс рішить проблєму