Перелови усі мої вітри,
щоб легше дихати,
міцніше спати,
минуле не питай - чому...
а просто все зітри,
щоб легше дихати
і більше не страждати.
Вгадай мій колір
і улюблене число.
чи знаєш ти коли я прокидаюсь?
такої ще у тебе не було...
знайди мене...
злови...
і може,
я зізнаюсь...