Янголи не кутають душу у чорні сорочки,
Не вмивають парфумами скроні, не пишуть листів.
Не вкладають таємні підтексти у буднів рядочки,
І ніколи тихенько, на вушко, не кидають бережно слів.
Янголи не говорять оксамитовим басом,
В саме серце не дивляться смарагдовим сяйвом очей.
Не цілують вуста, не стають найріднішими з часом,
Непомітні хранителі вічно байдужих людей…
Янголи не пробуджують в тобі тендітну чуттєвість,
Не стискають між пальців дози акордів сумних.
Не карбують у пам’яті кожну тремтливу миттєвість,
Так, янголи не… Та в тобі таки є щось від них…
Закохане серце любить ідеалізувати об'єкт своїх почуттів... Та Ваша ЛГ добре розуміє,що її коханий насправді не безневинний янгол...Та все ж,зізнається собі і йому,що "...в тобі таки є щось від них…". Чуттєва інтрига.
Юля Фінковська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не вмивають парфумами скроні
НЕ ЦІЛУЮТЬ НІЖНО ДОЛОНІ...
НЕ вкладають підтексти у буднів рядочки -
ТИ ВПЛІТАЄШ МАЙСТЕРНО СЛОВА У ВІНОЧКИ!
Янголи не говорять оксамитовим басом - НЕ ДАРУЮТЬ КВІТИ Й ПРИКРАСИ...
Не стискають між пальців дози акордів сумних - АЛЕ НІЖНО І ТРЕПЕТНО ЛЮБИМО ЇХ
Юля Фінковська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00