Що прекрасного в тобі?
Твоя не зрозумілість
Прихильність тільки йому
І просте зітхання у відповідь.
Не хочеться прощатися з тобою,
Просто потім налітає сум
За твоєю посмішкою
І високо піднятими бровами.
Нічого незвичайного
І в ту ж хвилину прекрасна.
Незрозуміло як, але існує пустота
Невідомого, для когось.
Сонце місячного неба,
Поясни, що в тобі такого
Чого не бачу я.
Зітри затемнення з моїх очей.