Дім...туди і повертайтесь завжди.
В світ - без правди і брехні.
В час, де є хвилини і секунди справжні.
Дім, забутих мрій, похованих в собі...
Порахую я тихенько кроки,
Що зробила в світ "розбитого гнізда"
Хай живе надія в серці доки,
Незчисленні будуть перші, мов слова.
Живу у вирії, де люди хочуть слави,
Поодиноко бродять, мов вовки,
Заципенівши, зупиняються в облаві
Скорботи власної і власної душі.
Ми всі пусті, якщо у нас не має друга,
Ще більш пусті, якщо ніколи не було.
Молись за тих, кому уже не треба.
За душі праведних, а не своє майно.
Дім...туди і повертайтесь завжди.
В світ - без правди і брехні.
В час, де є хвилини і секунди справжні.
Дім, забутих мрій, похованих в собі...