Які секрети ховає ця душа?
Що за її ласкавими очима?
А усмішка її така,
Чи справжня вона чи фальшива?
А що ховає той чарівний сміх?
І голос тихий і спокійний?
Чи справжня в неї ця душа?
Чи маска то все та картинка?
В душі у неї завжди буревій,
Та серце, що розколото надвоє.
Там заховались неозвучені слова,
І всі невиплакані сльози.
Які секрети ховає ця душа?
Насправді, душа давно вже зникла.
І всі невисказані слова
В мовчанку назавжди перетворились.